Logo
КОНТАКТЫ

(Видео) Двое пьяных посреди ночи устроили стрельбу

22-05-2020, 18:30
Два молодых человека были задержаны правоохранительными органами после того как устроили стрельбу из пневматического оружия.
(Видео) Двое пьяных посреди ночи устроили стрельбу
По данным правоохранительных органов, молодые люди в возрасте 27 и 31 лет  повздорили с другой компанией и начали стрелять из пневматического пистолета.

Инцидент произошел ночью в столичном секторе Рышкань. Стрелявших доставили в инспекторат.

Обстоятельства инцидента выясняются.

Focuri de armă în toiul nopții în capitală.

Focuri de armă în toiul nopții în capitală În noaptea de 22 mai în jurul orei 02.00, angajații Inspectoratului General de Carabinieri, fiind implicați la menținerea ordinii publice au primit solicitarea de la Serviciul unic 112 precum că, pe strada Carierei din sectorul Rîșcani al capitalei are loc un conflict între mai multe persoane, cu efectuarea focurilor de armă. În scurt timp, ajunși la locul incidentului, militarii Batalionului cu Destinație Specială ”Scorpion” au reținut două persoane de gen masculin, care ulterior au fost escortați la Inspectoratul de poliție teritorial. La fața locului a fost solicitată grupa operativă a IP Rîșcani. Persoanele reținute au fost identificate ca locuitori ai mun. Chișinău cu vârsta de 31 și respectiv 27 de ani. Cazul este documentat de Inspectoratul de poliție Rîșcani.

Опубликовано Inspectoratul General de Carabinieri al MAI Пятница, 22 мая 2020 г.
Реплика дня